La nostra “Metodologia Viva”

“Condicionament Zero” és la “Metodologia viva” que  l’equip d’Espirals d’Aprenentatge hem desenvolupat per a persones que teniu al vostre càrrec altres persones. És adequada tant per a la pràctica docent, com per a la conducció i treball d’equips, i la família.

El  “Condicionament Zero” es basa en:

El marc de referència: contextualització de l’espai d’aprenentatge, els recursos disponibles i les relacions humanes que s’hi estableixen.
L’acompanyament: el/la docent és un exemple viu d’autonomia, no-directivitat, acolliment de la diversitat i disponibilitat al vincle des del no judici.
El treball en equip: disponibilitat a revisar comportaments personals en les relacions amb els companys/es en benefici d’un treball d’equip de qualitat.
Intersecció món educatiu-creixement personal: els processos personals i les relacions en el centre de l’aprenentatg

 

En la formació que fem l’equip d’Espirals en “Condicionament Zero”, hem integrat diversos corrents educatius: l’educació viva, l’educació emocional, la pedagogia sistèmica, i el treball per projectes entès com a una concepció de l’educació. També hem integrat diverses eines: la meditació integrativa, l’eneagrama, l’artteràpia –teràpia psicocorporal-, el coaching i el model dels nivells de realitat de John Pierrakos.

Aquest còctel d’eines i coneixements l’hem posat al servei de l’educació, de les persones, de les organitzacions i del seu moment vital, a fi de crear un ambient de convivència adequat per al creixement positiu de cadascú.

Per la naturalesa respectuosa i viva d’aquesta metodologia, és adaptable a les necessitats particulars, de manera que permet fer un acompanyament i una estratègia “a mida”. Un dels reptes que vol assolir, és afrontar amb èxit la complexitat inherent a la persona i a la convivència.

espirals_ascendent_cz

L’ús de la metodologia viva “Condicionament Zero”, reforça la “Malla de sostenibilitat”, entesa com la combinació de la qualitat de l’àmbit de relacions (personals, professionals, amb les matèries, amb l’entorn, etc), amb la capacitat d’autoavalució i renovació.

malla_sostenibilitat

Consulteu la informació del proper curs, o bé poseu-vos en contacte amb nosaltres.

espiralsaprenentatge@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s