L’equip d’Espirals

merce-8Mercè Prat Perpinyà, filla, mare i àvia. Especialista en pedagogia sistèmica, pedagogia 3000 i educació viva. Des del 1999, crea i impulsa projectes educatius per a primària i secundària al tercer sector; a l’associació Pau i Convivència i a la Fundació Contes pel món, entre d’altres. Acompanya processos personals i de família. Practica meditació Vipassana des del gener del 2006. Creadora de “Deconstrucció Integrativa“.

Més informació: http://www.mercepratperpinya.wordpress.com/

José Andrés Mingorance,Foto Jose acompanyant de processos de vida en Educació Viva i en Convivències Comunitàries per adolescents. Educador Emocional a l’Escola Granja de Palautordera. Coordinador de projectes educatius a l’Oficina d’Educació de la Cooperativa Integral Catalana. Professor 3000 per l’Institut Científic Internacional de Pedagooogia 3000. Amb formació i coneixements en Metodologia Asiri, teràpia a través del Clown, Coaching Essencial i Transformacional, Formador de Formadors i Creixement Personal amb Gestalt. Formació i Experiència com a Enginyer Tècnic.

Més Informació: http://www.linkedin.com/in/jam77

Foto Dominik1
Dominik Borucki, d’origen alemany, és coreògraf, ballarí, actor, professor de dansa amb un interès especial en la improvisació. És psicoterapeuta (teràpia psicocorporal, artteràpia i Kun Dance) i com a membre de l’Associació Espirals d’Aprenentatge treballa en projectes educatius. Des de l’any 1993 i fins avui, presenta les seves obres i imparteix tallers de dansa i psicoteràpia per tota Espanya i en 15 països d’Europa, Amèrica i l’India. Ha escrit el llibre “La Cientificación del Alma y el Espíritu” que es publicarà l’any 2017. És una investigació artística-psicoterapèutica sobre el desenvolupament de l’ésser humà basat en el sentir i l’afecte.

Més informació: www.dominikborucki.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s