El nostre projecte global

La nostra activitat està orientada a oferir activitats i formació actual, transversal i experiencial a infants, joves i adults, tot respectant  la globalitat de la dimensió humana i potenciant les relacions.  

 

L’Associació Espirals d’Aprenentatge, com a associació sense ànim de lucre i d’interés social, es funda el 24 de desembre del 2013, després d’un període de reflexió que s’inicià al maig del 2013.

La nostra activitat  està orientada a oferir formació actual, transversal i experiencial a infants, joves i adults, tot respectant  La globalitat de la dimensió humana.

L’àmbit d’actuació són els centres educatius -amb intervencions dins del currículum escolar-, espais d’educació en el lleure, colònies i excursions escolars, espais de formació a professorat i jornades.

L’equip d’Espirals d’Aprenentatge està format per professionals que treballem i aprenem globalment.  Un dels nostres trets característics és la forma d’acompanyar: des de la “Metodologia Viva” cada membre de l’equip es lliura al procés que es dóna a cada moment, alhora, que crea una xarxa de suport al mateix equip i als participants de la formació.

El nostre equip humà ha desenvolupat una metodologia pròpia, inspirada en diverses corrents pedagògiques que se centren en la persona, que hem anomenat Condicionament Zero.

Missió

Estem compromesos a treballar per una transformació de l’educació que dugui al desplegament del potencial humà en tota la seva globalitat: físic, emocional, mental i espiritual. Aquesta transformació ha de conduir-nos cap a una societat madura, responsable i respectuosa.

Visió

Entenen la naturalesa del coneixement i desenvolupament humà com un procés transversal on només cal crear l’espai de seguretat, confiança i respecte, per tal que el potencial, que ja existeix en cada persona, pugui expresar-se sense condicionants.

Contacte:  espiralsaprenentatge@gmail.com

Més informació:  Paidologia del potencial humà – Projecte Global d’Espirals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s